Springkussens

Een springkussen is ideaal voor elk kinderfeestje of evenement. Clown Willy Entertainment heeft de mogelijkheid om leuke springkussens te leveren. Het is mogelijk extra personeel bij het springkussen te boeken om een oogje in het zeil te houden, zodat u nog minder omkijken heeft tijdens uw feest of evenement

- slecht weer?? 24 uur van te voren kostenloos annuleren.
- NIEUW midweek ACTIE prijzen!!

Tip: De springkussens zijn te boeken in combinatie met onze ballonnen clowns of een zeskamp voor de complete feestervaring.

Bij interesse of indien u meer informatie wenst neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier.

Springkussen CARS

Organiseert u een feestje voor uw dochter of zoon? En is uw zoon fan van CARS? Wacht dan niet langer en huur een springkussen CARS. Het huren van het springkussen CARS kan gemakkelijk en goedkoop. Dit springkussen is incl. dak.

Prijs: € 50,- euro per dag
Prijs: €80,- euro per midweek of weekend
Afmeting: 3x3.5x3.5 meter Springkussen Dino met glijbaan

Prijs: € 80,- euro per dag
Prijs: €110,- euro per midweek of weekend
Afmetingen: 4,5 m x 5


Springkussen mini met slide (Western)

Springkussen Western met dak 
Op dit kussen mogen maar 5 kinderen springen en is uitermate geschikt voor de kleintjes. Verder is dit leuke en beheersbaar springkussen overdekt en voorzien van een glijbaan.

Combipakket: western+popcorn of suikerspinmachine incl 50 porties €135,-

Prijs: € 50,- euro per dag
Prijs: €80,- euro per midweek of weekend
Afmetingen: 3,60 x 3,30 x 3,00

 

 

Overdekt springkussen jungel met glijbaan

Het Springkussen jungle is een mooi geanimeerd springkussen: over de gehele voorzijde staat een afbeelding in jungle-thema. Ook de glijbaan is voorzien van een opdruk.

Klauter door de ingang het springkussen binnen of race van de glijbaan aan de voorzijde. Het overdekte springkussen heeft handzame afmetingen, waardoor het door één persoon op vrijwel elke plek te plaatsen is. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag. Omdat het springkussen overdekt is kunnen kinderen ook bij een spatje regen of felle zon blijven springen.

Prijs: € 80,- euro per dag
Prijs: €110,- euro per midweek of weekend
Afmetingen: 4,5 m x 5

 

Springkussen Giraf

Springkussen Giraf 5x4x5 m
Een vrolijk springkussen met Giraffe opdruk. Gezellig en herkenbaar voor kinderen. Leuk voor evenementen, feesten, sportdagen en andere feestelijke gelegenheden!

Prijs: € 75,- euro per dag
Prijs: €105,- euro per midweek of weekend
Afmetingen:  4,00 x 5,00 x 5,17

 

 

Springkussen circus

Met dit springkussen beleef je veel spring plezier! Het springkussen is 5x4m dus passen er 6-10 in. Laat al je kunstjes zien en wordt net zo goed worden als bassie en adriaan! Dit Gave! Springkussen is voorzien van een dak. Dus je hoeft je geen zorgen te maken met het regen. 

Prijs: € 75,- euro per dag
Prijs: €105,- euro per midweek of weekend
Afmetingen: 3,90 x 3,90 x 3,50

 

Springkussen piratenboot

Dit piratenboot springkussen is een middelgroot springkussen, waar ongeveer 6 tot 10 kinderen tegelijkertijd op kunnen springen. Speelt ook erg in op de beleving van de kinderen tijdens bijvoorbeeld een piraten thema feestje.

Prijs: € 80,- euro per dag
Prijs: €110,- euro per midweek of weekend
Afmetingen: 6,00 x 3,50 meter