Reuze dubbele glijbaan Gold Mine

In een speeltuin is de glijbaan vaak een van de meest populaire speeltoestellen bij kinderen, dus met onze enorme opblaasbare glijbaan kan hun pret niet op. Alle kinderen houden ervan om van een glijbaan naar beneden te glijden. Maar de rit omlaag is vaak heel kort. Met deze reuze glijbaan kun je wat langer genieten van de glijpret. Bovendien kun je met 2 personen tegelijk glijden! Wie is het snelst beneden?

Prijs: € 200,- euro per dag
Afmetingen:  10 x 8 x 8meter.

 

Ballenbad Iglo

Ballenbad Iglo  Wanneer je op een kinderfeestje dit Iglo Ballenbad neerzet, is de kans groot dat de kinderen niet zullen zeuren dat ze naar dat fastfood-restaurant willen om daar in de ballenbak te spelen. Deze iglo zit namelijk vol met balletjes, waar de kinderen lang mee zoet zullen zijn. Bekogel elkaar alleen niet te hard, want het moet natuurlijk wel voor iedereen leuk blijven.

Prijs: € 50,- euro per dag
Afmetingen:  2,25m x 1.6m

 

 

Stormbaan (12 meter)

Hindernisbaan huren voor een sportdag of wijkfeest? Door deze hindernisbaan van 12 meter te huren, haal je een prachtige stormbaan in huis. Daag elkaar uit om als snelste de hindernissen te trotseren met bijvoorbeeld de jongens tegen de meiden. Of gebruik deze hindernisbaan als veelzijdig springkussen voor uren vermaak.

 Prijs: € 150,- euro per dag
Afmetingen:  12 x 4 meter.

Attractie kinder sumoworstelen

Zoekt u een leuke activiteit voor uw kinderfeestje? Laat uw kind in het lichaam kruipen van een echte Japanse sumoworstelaar. Trek de kinderen dit sumoworstel pak aan en laat ze met elkaar de strijd aangaan! Alleen al met de aanblik van dit sumopak zullen de kinderen de grootste lol hebben. Gehuld in het sumoworstel pak gaan de kinderen elkaar te lijf. Duwen en worstelen tot de tegenstander neer gaat, om af te sluiten met een overwinningsduik op de verliezende tegenstander. Lukt het niet om de tegenstander onderuit te halen? Worstel de tegenstander dan de ring uit! Door de beperkte bewegingsvrijheid van het pak zal dit hilarische momenten opleveren.

Het kinder sumoworstelen is zeer geschikt als onderdeel voor een zeskamp of evenement, maar kan ook zeker gebruikt worden voor kinderfeesten of andere partijen.

Prijs: € 100,- euro per dag

 

Kindercircus

Prijs: € 100,- euro per dag
(instructie 30 per uur extra)
(vuurspektakel €30 extra)

Het kindercircus wordt geleverd met een circuskist vol met verschillende circus attributen te denken aan jongleer ballen en kegels, jongleer doekjes, diabolo's, devil sticks en een eenwieler. Alles zodat  de kinderen een eigen circus voorstelling kunnen opzetten.

Kiest u ervoor om instructie erbij te zetten. dan zorgen wij niet alleen dat de veiligheid gewaarborgd wordt. (Ook een zorg voor u minderen)  De kinderen kunnen dan ook een eigen circus-diploma verdienen wanneer ze een eigen kunstje of zelfs voorstelling gegeven heben leuk als aandenken bijvoorbeeld. Ook kunt u de optie  van een vuur spektakel erbij pakken. Wij zullen dan twee keer vuurspuwen en vuur jongleren. Een echte aandachtstrekker!

Gladiator gevecht / Get him off

Met een goede vriend of je collega een gladiatoren gevecht aangaan. Wie wilt het niet?
Met deze opblaasbare attractie die ook bekend staat als “Get him Off” moet je jouw directe tegenstander zo snel mogelijk van zijn eigen eilandje af krijgen. Gegarandeerd plezier en geschikt voor jong en oud.

Het Gladiatoren Gevecht is zeer geschikt als onderdeel voor een zeskamp of evenement, maar kan ook zeker gebruikt worden voor vrijgezellenfeesten of andere partijen.

Prijs: € 120,- euro per dag

Kussengevecht

Leuk sportief spel!
Opblaasbaar kussengevecht-installatie waarbij men elkaar met 'kussens' van de balk af kan slaan.
Ook leuk om naar te kijken.

Het kussengevecht is zeer geschikt als onderdeel voor een zeskamp of evenement, maar kan ook zeker gebruikt worden voor vrijgezellenfeesten of andere partijen.


Prijs: € 100,- euro per dag
Afmetingen:  4,00 x 4,00 x 2,10

Huurvoorwaarden

Op alle materialen zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden. Op moment van ophalen/afleveren ontvangen wij graag een ondergetekend exemplaar en kopie van ID van u.

Opzet instructies

Opzet Instructies voor alle materialen van Clown Willy Entertainment.