Stormbaan (9 meter)

Ben jij klaar om vrienden, familie of collega's te verslaan op deze stormbaan? Deze kleine stormbaan van 9 meter is geschikt voor jong en oud. Wie legt het parcours over de stormbaan als snelst af en mag zich de winnaar noemen? Onderweg zullen de deelnemers verschillende hindernissen moeten trotsteren voor ze zich puffend aan de finish begeven. De stormbaan is uitgevoerd in verschillende kleuren.


Prijs: € 150,- euro per dag
Prijs: €180,- euro per midweek of weekend
Afmeting: 9x4 meter


Stormbaan (14 meter)

Hindernisbaan huren voor een sportdag of wijkfeest? Door deze hindernisbaan van 12 meter te huren, haal je een prachtige stormbaan in huis. Daag elkaar uit om als snelste de hindernissen te trotseren met bijvoorbeeld de jongens tegen de meiden. Of gebruik deze hindernisbaan als veelzijdig springkussen voor uren vermaak.

 Prijs: € 120,- euro per dag
Prijs: €150,- euro per midweek of weekend
Afmetingen:  12 x 4 meter.


Klimtoren

Laat de kleintjes veilig klimmen op deze opblaasbare klimmuur. Voor al jouw verjaardagsfeestjes, familiefeesten, straatfeesten, opendeurdagen, schoolfeesten,... Klim- en springplezier verzekerd!

Prijs: € 135,- euro per dag
Prijs: €165,- euro per midweek of weekend


Ballenbad Iglo

Ballenbad Iglo  Wanneer je op een kinderfeestje dit Iglo Ballenbad neerzet, is de kans groot dat de kinderen niet zullen zeuren dat ze naar dat fastfood-restaurant willen om daar in de ballenbak te spelen. Deze iglo zit namelijk vol met balletjes, waar de kinderen lang mee zoet zullen zijn. Bekogel elkaar alleen niet te hard, want het moet natuurlijk wel voor iedereen leuk blijven.

Prijs: € 50,- euro per dag
Prijs: €80,- euro per midweek of weekend
Afmetingen:  2,25m x 1.6m

 

 

Kindercircus

Prijs: € 100,- euro per dag
(instructie 30 per uur extra)
(vuurspektakel €30 extra)


Het kindercircus wordt geleverd met een circuskist vol met verschillende circus attributen te denken aan jongleer ballen en kegels, jongleer doekjes, diabolo's, devil sticks en een eenwieler. Alles zodat  de kinderen een eigen circus voorstelling kunnen opzetten.

Kiest u ervoor om instructie erbij te zetten. dan zorgen wij niet alleen dat de veiligheid gewaarborgd wordt. (Ook een zorg voor u minderen)  De kinderen kunnen dan ook een eigen circus-diploma verdienen wanneer ze een eigen kunstje of zelfs voorstelling gegeven heben leuk als aandenken bijvoorbeeld. Ook kunt u de optie  van een vuur spektakel erbij pakken. Wij zullen dan twee keer vuurspuwen en vuur jongleren. Een echte aandachtstrekker!

Gladiator gevecht / Get him off

Met een goede vriend of je collega een gladiatoren gevecht aangaan. Wie wilt het niet?
Met deze opblaasbare attractie die ook bekend staat als “Get him Off” moet je jouw directe tegenstander zo snel mogelijk van zijn eigen eilandje af krijgen. Gegarandeerd plezier en geschikt voor jong en oud.

Het Gladiatoren Gevecht is zeer geschikt als onderdeel voor een zeskamp of evenement, maar kan ook zeker gebruikt worden voor vrijgezellenfeesten of andere partijen.

Prijs: € 85,- euro per dag
Prijs: €115,- euro per midweek of weekend


Kussengevecht

Leuk sportief spel!
Opblaasbaar kussengevecht-installatie waarbij men elkaar met 'kussens' van de balk af kan slaan.
Ook leuk om naar te kijken.

Het kussengevecht is zeer geschikt als onderdeel voor een zeskamp of evenement, maar kan ook zeker gebruikt worden voor vrijgezellenfeesten of andere partijen.


Prijs: € 100,- euro per dag
Prijs: €130,- euro per midweek of weekend